0 544 251 02 10
KURUMSAL
NEDEN BİZ?

NEDEN BİZ?

NEDEN BİZ?

> Başta AIB, BRC olmak üzere HACCP, ISO ve TSE gibi standartların tamamı ile birebir uyum içerisinde çalışabilen, FUMİGASYON belgesine de sahip ilk ve tek yerel firmayız.

> Uygulamalar mesul müdürlük belgesine sahip ziraat mühendisi ve veteriner hekim diplomasına sahip personel tarafından gerçekleştirilmektedir.

> İş yerinize yakın olmamız ve bölgeyi çok iyi tanımamız sayesinde olası sorunlarda ve acil durumlarda bize kolaylıkla ulaşırsınız ve problemin en kısa zamanda çözümünü sağlarız.

> Sürekli aynı personelle çalıştığımız için daha kolay uyum sağlar ve sizinle daha güçlü iletişim kurarız.

> Portföyümüzde çok sayıda , saygın, özel işletme ve devlet kurumları bulunmaktadır.Çok iyi bir referans listesine sahip olmaktan gurur duyuyoruz.

> Fiyatlarımız oldukça makul seviyede tutmaktayız.

Sizin de çözüm ortağınız olabilmek isteriz.

 

Afyon Böcek İlaçlama Kontrol Hizmetleri firması haşere ilaçlama konusunda uzman kadrosu, geniş servis ağı, piyasadaki pazar payı, hizmet verdiği binlerce tekil ve kurumsal müşterisi ile Afyon'un en çok tercih edilen ilaçlama firmasıdır.

Afyon Böcek İlaçlama ; İnsanlara zarar verebilecek haşere, kemirgen ve diğer istilacı türleri ekolojik ve profesyonel yöntemlerle kontrol altına almayı hedeflemektedir.

Haşare ilaçlama, ''sırtına bir pompa atanın'' yapacağı bir iş değildir. Böcek ilaçlama yapan firmada çalışacak tüm elemanların, öncelikle T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından verilen ilgili eğitimlere katılıp sertifikalandırılması bir yasal sorumluluktur. Bununla birlikte Profesyonel böcek ilaçlama çalışanları, temel kimya, biyoloji, sağlık ve iş güvenliğine eğitimi de alan tamamı deneyimli ve proaktif çalışanlardır.

Kaliteli hizmetlerimiz, müşteri memnuniyeti ilkemiz, güleryüzlü personelimizle 7/24 Afyon' da Haşere İlaçlama ve Dezenfeksiyon alanında yanınızdayız.

NEDEN BİZ? | Afyon Dezenfeksiyon | İlhan Haşere İlaçlama | 0 544 251 02 10
Web Tasarım İzmir © 2015