0 544 251 02 10
HİZMETLERİMİZ
Neler Yaparız
Afyon Araç İlaçlama

Afyon Araç İlaçlama

Afyon İlaçlama | Afyon Araç İlaçlama

Sessiz ve huzurlu başlayan yolculuklarınızın bir işkenceye dönüşmesini istemiyor, yolcularınızın koltuklarında güvenle oturmalarını arzuluyorsanız özellikle yaz aylarında aracınızdaki kaçak yolculara dikkat etmenizi öneririz. Çünkü camda beliren bir haşere ortalığı birbirine katabilir.

Haşerelerden kurtarmayı planladığımız araçlarsa şunlar: Otobüs, minibüs, kamyon, kamyonet, otomobil, taksi, tır, tren, gemi, yat, tramvay, metro, karavan, feribot, servis aracı, okul servisi.

Binlerce kişi tarafından kullanılan toplu ulaşım araçları, haşere ve kemirgenlerin de sıklıkla görüldüğü alanlardır. Özellikle uzun yol olarak çalışan tır ve otobüs gibi araçlarda; fare, pire, tahtakurusu gibi haşerelere rastlamak oldukça rahatsız edicidir. Bu nedenle bu araçlar haşere ve kemirgenlere karşı düzenli aralıklarla ilaçlanmalıdır. Bunun yanı sıra gemi ilaçlama işlemleri de fare ve böceklere karşı sıklıkla yapılmaktadır. Haşereler ile mücadele için ulaşım araçlarına yapılan uygulamalarda sağlık bakanlığı tarafından onaylı ve etkili ilaçlar kullanan ilaçlama servisleri tercih edilmelidir. Gemi gibi araçlarda yapılan uygulamalarda ise, ulaşım aracının olumsuz etki görmemesine dikkat edilmeli ve kullanılacak ilaçlar buna göre belirlenmelidir.

Gemi, otobüs ya da otomobil ilaçlama işlemlerinde sıvı ilaçlama kullanılması durumunda aracın belirli bir süre kullanılmamasına dikkat edilmeli ve bunun önlemi alınmalıdır. Fare ilaçlama işlemlerinde katı ilaçlar kullanılabilirken, böceklerle mücadelede genellikle sıvı ilaçlama yapılır. Ulaşım araçlarındaki haşere ve kemirgenlerden kurtulmak için yapılan uygulamalarda aracın zarar görmemesini sağlamak için kaliteli ve garantili uygulamalar yapan Sağlık Bakanlığından onaylı ilaçlama şirketleri tarafından yardım almak gerektiği unutulmamalıdır.

Afyon Araç İlaçlama | Afyon Dezenfeksiyon | İlhan Haşere İlaçlama | 0 544 251 02 10
Web Tasarım İzmir © 2015