0 544 251 02 10
HİZMETLERİMİZ
Neler Yaparız
Afyon Okul İlaçlama

Afyon Okul İlaçlama

Afyon İlaçlama | Afyon Okul İlaçlama

Eğitim kurumlarımız  maalesef haşere ve kemirgenlerin oldukça  fazla uğrak alanları arasında yer almaktadır. Bu yüzden de Okul ilaçlama mutlak suretle sertifika sahibi, uzman  ve de işinin sorumluluğunun bilincinde olan personeller tarafından ciddiyetle yapılmalıdır.

Geleceğimizin teminatı , yarınlarımız olan çocuklarımız günlerinin  büyük kısmını bu alanlarda geçirmektedir. Sadece eğitim döneminde  değil şu an günümüzün eğitim koşulları da düşünüldüğünde tatil günlerin de dahi kurslar, eğitim faaliyetleri gibi sosyal aktiviteler neticesinde buralarda çocuklarımız tarafından geçirilen zaman oldukça fazlalaşabilmektedir.

Okul ilaçlama konusunu çok daha önemli olan diğer konu ise salgın tipi hastalıkların genel olarak ilk başlangıçları eğitim kurumlarında görülmektedir. Tüm bu sebepler de göz önüne alındığında okul ve de dershane tarzı eğitim kurumlarımızın haşereler ve de bunların yol açtığı virüs ve hastalıklara karşı düzenli periyodik olarak dezenfekte ve ilaçlama uygulamaları yapılması değerli çocuklarımızın sağlığı açısından hayati önem taşımaktadır.

Okul ilaçlama sorunlarınızda ön fizibilite çalışmalarımız ve de  uygulama yöntemlerimiz hakkında detaylı bilgi almak için Afyon İlaçlama Haşere Kontrol müşteri hizmetlerimizi arayabilirsiniz.

Afyon Okul İlaçlama | Afyon Dezenfeksiyon | İlhan Haşere İlaçlama | 0 544 251 02 10
Web Tasarım İzmir © 2015